Skogstad Dyrehotell AS tilbyr opphold for hunder og katter, og har stort fokus på at dyrene skal ha et sunt og godt opphold hos oss. Vi har godkjent bygg for slik virksomhet fra Mattilsynet, og er knyttet opp til alarmsentralen hos Sunnfjord Energi for brann og røyk. Vi er opptatt av gode rutiner på måltider, lufting og ro i bygget, og har faste ansatte med interesse for smådyr i høysesongen juni-september.

Hos oss skjer all foring i forbindelse med lufting og etter avtale med eier.

Hund

Dette får hunden inkludert i prisen: lufteturar i bånd i Skogstadmarka 3 gongar kvar dag. Dette inkluderer gjerne bad i Skogstad tjernet:). Hunden får tur åleine eller saman med andre passande hundar. Hunden har tilbod om å vere i utebur på dagtid. Dyra har selskap med kvarandre. Tilsyn, reinhald og stell vert utført av erfarne ansatte.

Mindre hunder får et eget tilbud om opphold i katteavdeling. Vi har begrensa med plass, maks 12 hunder pr døgn. «Først til mølla!»

Katt

Skogstad Dyrehotell AS har 12 store rom til kattene, og de er lyse og trivelige med varmekabler i gulvet og vindusutsikt. Katter som har vært her på flere opphold ser ut til å sette pris på å komme tilbake.

Husregler

VAKSINASJON: Alle dyr som er hos oss må være vaksinerte da vi har mye dyr i omløp. Ta kontakt med din lokale veterinær som er behjelpelig, slik at kjæledyret får rett vaksine eller fornying av denne. Pass og på at dyra får ormekur regelmessig. Veterinærkontoret i Førde: tlf 578 26 000

Vårt ansvar: Vi kan ikke ta på oss ansvar om det skulle oppstå skade, ormebitt eller sykdom under opphold, men vi vil kontakte veterinær etter samråd med eier om behov for nærmere undersøkelse.

Vi har prøvd å få totalforsikring på dyr under opphold hos oss, men ingen selskap har pr i dag dette tilbudet.

Hver eier må derfor forsikre sine egne dyr om de ønsker dette. Agria dyreforsikring har spesialisert seg på kjæledyrforsikring, og tilbyr dette rimelig.

Alle dyr må være vaksinerte og friske før opphold.

Ta med eget fôr til dyrene og et godt bånd/sele til hunden.

Priser

Priser for Dyrehotell med pass av hund, katt.

Opphold hund 1. -10. dag: 315,- pr døgn
Opphold for to hunder 1. -10. dag: 460,- pr døgn
Små selskapshunder (katteavdeling) 1. -10. dag: 275,- pr døgn
Opphold katt: kr 115,- pr døgn
Avtalt pris om opphald meir enn 10 dagar

Opphald helg om ledig kapasitet i sommar:
Hund (fredag-søndag): kr 950,- (2 stk: 1450,-)
Katt (fredag-søndag): 360,-

Husk å ta med eige fòr og vaksinasjonskort for opphaldet! Les meir om opphaldet for hund under «vårt tilbud». Ha avtalt tidspunkt for levering/henting på forhånd og vær nokolunde presis slik at vi slepp å vente.

Send en e-post til soander2@online.no dersom du ønsker å bestille, eller har spørsmål om opphold.